info@arborquercus.nl
06-10447000

Strategie

Als ondernemer denkt u vaak aan de toekomst van uw onderneming. Wellicht wilt u de koers wijzigen of andere activiteiten toevoegen om de continuïteit en het rendement te verbeteren.

Het is lastig om u als ondernemer daar een neutraal beeld over te vormen. U kent uw markt en uw eigen organisatie, maar het is niet altijd gemakkelijk om te toetsen of uw plan te optimistisch of misschien wel te pessimistisch is. Uw plannen in een (te) vroeg stadium delen met anderen is niet altijd mogelijk of verstandig.

Jean Linssen kan u helpen met het maken of beoordelen van een gedegen strategie of businessplan. Hij kan met u sparren, een spiegel voorhouden en kritische vagen stellen. Door de samenwerking komt een doordacht en realistisch plan tot stand.

Wellicht wilt u uw plan delen met andere mensen in uw organisatie of wilt u andere belanghebbenden of uw financier informeren. Met een goed onderbouwd plan kunt u beter overtuigen. De volgorde moet logisch zijn. Als partijen de draad kwijt raken, haken ze snel af. U wilt alles laten zien, maar ook weer niet te veel uitweiden. Met een plan dat meteen overtuigd zijn uw kansen op succes het grootst.

Arbor Quercus maakt strategie- en businessplannen voor meerdere opdrachtgevers. Veelal zijn het ondernemers, maar ook werken wij voor banken die graag weten willen weten of het verantwoord is om mee te gaan met de aangevraagde ondernemersplannen. Over het algemeen hechten financiers grotere waarde aan businessplannen indien deze gemaakt of gecheckt zijn door een onafhankelijke deskundige.

Wilt u weten wat Arbor Quercus voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met Jean Linssen. Hij komt graag naar u toe.